Agenda

  • 19 en 20 september 2020

    Open dagen, thema “Nazomer smaken”

    Er wordt tijdens de open dagen gekookt op houtgestookte fornuizen van Rayburn en Esse. Er wordt gewerkt met nazomer fruit, groente en paddestoelen. U bent van harte welkom!

    Let op! Vanwege de corona maatregelen verzoeken we u vriendelijk van te voren aan te geven welk dagdeel u langs zou willen komen. Opgeven kan via het contactformulier.

    Wat: Open dagen
    Waar: Ruurloseweg 14-16, 7251LK, Vorden
    Wanneer: 19 en 20 september 2020, van 10:00 tot 17:00

  • 28 en 29 november 2020

    Open dagen, thema “Winterse Stoofsels”

    Er wordt tijdens de open dagen gekookt op houtgestookte fornuizen van Rayburn en Esse. We bakken brood, stoven wild, groente en soepen. U bent van harte welkom!

    Let op! Vanwege de corona maatregelen gaat de open dag helaas niet door!

    Wat: Open dagen
    Waar: Ruurloseweg 14-16, 7251LK, Vorden
    Wanneer: 28 en 29 november 2020, van 10:00 tot 17:00